Wij helpen organisaties de volgende stap te zetten


Over ons

Wat is Levare Advies?

Levare Advies is in 2014 opgericht door Maaike Bouwmeester. Door haar helicopterview en brede ervaring in zowel (financiele) administratie als marketing en sales, is het productaanbod van Levare Advies zeer breed. Fijn, als je als groeiende ondernemer advies wilt, en niet weet waar te beginnen. Het begint namelijk allemaal met overzicht.

 

Waar staat Levare voor?

Het is Latijn voor verheffen, optillen en staat voor vooruitgang. En dat is wat wij voor onze klanten willen, de organisatie klaarmaken voor de grote groei. Kleine organisaties, die gereed zijn voor het zetten van grote stappen voorwaarts.

 

Hoe werkt Levare Advies?

Het start met een vrijblijvend intakegesprek. Hierin bespreken we de gewenste situatie, vergeleken met de huidige situatie. Dan wordt duidelijk, welke stappen er gezet moeten worden. En dan? Het hoeft niet bij een advies te blijven! Wij voeren deze stappen zelf voor je uit, wij implementeren.

Handleidingen en werkbeschrijvingen van processen worden hierbij meegerekend. De werkafspraken met medewerkers zijn gelijk duidelijk. Kortom, wij vermijden jouw groeipijn.

 

Je bent altijd welkom bij ons, wij bieden je een eerste consultatie van 30 minuten gratis aan. Bel ons voor een afspraak, contact.